• Lidmaatschap

  Onze vereniging heeft ongeveer 100 leden, verdeeld over 12 teams (seizoen 2017-2018).

  Contributie

  De hoogte van de contributie van VC Blox is afhankelijk van een aantal factoren, zoals leeftijd, de competitie waarin je als speler uitkomt en of het team waarin je speelt gebruik maakt van een tweede training. Daarnaast verplicht de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo) ons om ieder lid van VC Blox ook in te schrijven als lid van de Nevobo, ongeacht of je als lid aan de competitie deelneemt. Hiervoor hanteert de Nevobo inschrijfkosten, die wij door moeten rekenen in de contributie.

   Inning contributie

   De contributie wordt éénmaal per seizoen geïncasseerd. Als hierdoor onverhoopt betalingsproblemen ontstaan, neem dan contact op met de penningmeester. Dan wordt samen naar een oplossing gezocht. Voor de betaling van de contributie stuurt de penningmeester je een factuur.

  Inschrijven

  Inschrijven bij VC Blox kan via het online inschrijfformulier senioren. Voor jeugdleden tot en met 17 jaar is er het online inschrijfformulier jeugd. Dit formulier mag alleen door de ouders/verzorgers van het aan te melden lid worden ingevuld.

  Proeftrainingen

  Wil je eerst uitproberen of volleybal of onze vereniging bij je past? Je mag, als je wilt, 4 x gratis mee trainen. Na deze trainingen kun je bepalen of je door wilt gaan bij VC Blox. Is dit het geval, dan kun je je online aanmelden (zie boven). Wil je proeftrainingen? Laat het ons weten via ons contactformulier.

   Opzeggen lidmaatschap

  Wil je je lidmaatschap opzeggen? Opzeggingen voor het eerstkomende verenigingsjaar moeten voor 1 juni van het lopende verenigingsjaar schriftelijk of via een e-mail in het bezit zijn van het secretariaat. Deze datum ligt vast, zodat we als vereniging voldoende tijd overhouden voor het maken van een goede teamindeling. De teamindeling moet voor ieder jaar op 1 juli ingediend zijn bij de Nevobo. Als een opzegging niet tijdig binnen is, loopt het lidmaatschap door tot het einde van het eerstvolgende verenigingsjaar. Een verenigingsjaar loopt van 1 augustus tot en met 31 juli.

  We vinden het fijn als je de reden van het opzeggen van je lidmaatschap doorgeeft, maar dat is natuurlijk niet verplicht. Je kunt je opzegging sturen naar:secretaris@vcblox.nl of naar

   

  VC Blox
  t.a.v. Secretariaat
  Albinonistraat 65
  5283 KL Boxtel